Kom je ook naar het 16e congres van de European Society of Contraception (ESC)?

19 mei 2022

Ben jij klaar voor de anticonceptiezorg van de toekomst? Ontmoet Titus Health Care tijdens het 16e congres van de European Society of Contraception (ESC) op 25 – 28 mei 2022 in Gent! Wissel kennis en ervaringen uit met collega’s op het gebied van seksuele en reproductieve gezondheidszorg en luister naar experts uit heel Europa die de nieuwste inzichten delen op het gebied van gynaecologie.

Op de stand van Titus Health Care kun je hands-on oefenen met de insertie van verschillende langdurige anticonceptiemethoden. Uiteraard staan onze medical advisors klaar om jouw vragen uit de praktijk te beantwoorden. Neem ook een kijkje bij onze partner Organon en vergroot je kennis over het implantatiestaafje.

Ten slotte nodigen we je uit om de presentatie van dr. Sandra Kroeze van het Vrouwen Medisch Centrum Den Bosch bij te wonen. Zij zal op donderdag 26 mei om 11.00 uur haar onderzoek naar langdurige anticonceptie bij financieel kwetsbare vrouwen na abortus presenteren: “Supporting financially vulnerable women with free-of-charge LARCs after termination of pregnancy in the Netherlands in 2020: an observational retrospective study”.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier, het abstract vind je op pagina 78.