Wat doen we?

Titus Health Care heeft in 2010 de T-Safe spiraal in Nederland ge├»ntroduceerd voor vrouwen die hormoonvrije anticonceptie wensen. In de loop der jaren is ons portfolio van producten sterk gegroeid. Sinds 2021 zijn we met een gedeelte van ons portfolio ook actief als distributeur in Belgi├ź (en Luxemburg). Ons team werkt dagelijks aan het beantwoorden van (medische) vragen over onze producten aan zorgprofessionals en vrouwen. Wij scholen en trainen jaarlijks honderden zorgprofessionals in insertietechnieken van langwerkende anticonceptiemiddelen en de counseling van anticonceptie. We blijven zoeken naar nieuwe producten om ons portfolio aan te vullen met producten die bijdragen aan het verbeteren van de gezondheidszorg voor vrouwen. Daarnaast hebben we een sterk netwerk binnen de fertiliteit, waar we binnen de IVF diverse producten introduceerden.

Wie zijn we?

Maak kennis met het Titus Health Care team!

TEAM
producten

Producten

We zijn exclusief distributeur van verschillende anticonceptiemiddelen in de Benelux. Bekijk hier ons gehele portfolio.

LEES MEER

instrumenten

Instrumenten

We bieden zorgprofessionals alle benodigde instrumenten voor de plaatsing van spiralen of het implantatiestaafje.

NAAR SHOP

scholingen

Scholingen

Opleidingen, nascholingen en insertietrainingen, bekijk hier ons complete aanbod.

LEES MEER

medische vragen

Medische updates

Lees hier de laatste medische update of schrijf je in, zodat je de volgende update automatisch per e-mail krijgt toegestuurd.

LEES MEER

vervanging

Vervangingsregeling

Zorgverleners kunnen eenvoudig een nieuwe spiraal bestellen na een mislukte plaatsing of expulsie.

LEES MEER

services

Aanvullende services

We ontzorgen zorgverleners graag door het bieden van diverse aanvullende services. Kijk hier wat we voor jou kunnen doen.

LEES MEER

market access

Market Access

Titus Health Care ondersteunt partners met het registratieproces en vergoedingstraject van geneesmiddelen of medische hulpmiddelen.

LEES MEER