Britt Lauryssen

MEDICAL ADVISOR BELGIË

"Veel zin en nieuwsgierigheid zorgden voor een sprong vanuit het ziekenhuis naar het bedrijfsleven én vanuit België naar Nederland. Het is fijn om nu op een andere manier te zorgen en te ontzorgen, door samen met andere zorgprofessionals bij te dragen aan het optimaliseren van vrouwenzorg. Daarbij is het erg boeiend om binnen gezondheidszorgsystemen uit verschillende landen te werken. Binnen mijn functie balanceer ik mijn academische inzichten, praktische vaardigheden en authenticiteit om zo de waarde van Titus Health Care verder te brengen in België. Verder kan ik vertellen dat ik vrolijk word van hartelijke ontmoetingen, versterkende samenwerkingen, dansen, de zon en de zee.”


Bij Titus Health Care

Britt is primair aanspreekpunt voor artsen en organisaties in België. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent Flexi-T en de benodigde instrumenten. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt ze nascholingen en trainingen voor zorgprofessionals in België en Nederland.

Eerdere ervaring

Britt behaalde een masterdiploma Criminologische Wetenschappen aan de Universiteit Gent, aangevuld met een studie Journalistiek en gevolgd door de opleiding Verpleegkunde. Ze specialiseerde zich verder in de intensieve zorgen en spoedgevallenzorg waarin ze ook enkele jaren werkzaam was.