Sophie Dekker

MEDICAL ADVISOR

“Na een jaar farmacie gestudeerd te hebben en de bachelor verloskunde te hebben afgerond, was ik op zoek naar een bedrijf waar ik mijn passie voor beide gebieden kan combineren en de opgedane kennis en ervaring kan toepassen. Bij THC krijg ik de kans om mij verder te ontwikkelen in een ontzettend leuk team. Ik hoop zo een bijdrage te kunnen leveren aan de women’s health. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het bewegen of gezellig aan het terrassen met vrienden/familie.”


Bij Titus Health Care

Sophie is samen met haar collegae Medical Advisors verantwoordelijk voor het ontwikkelen, updaten en verzorgen van (geaccrediteerde) medische scholingen op het gebied van anticonceptie. Daarnaast draagt zij zorg voor de vervangingsregeling en het bijhouden en implementeren van het kwaliteitsmanagementsysteem conform GDP en MDR.

Eerdere ervaring

Sophie heeft verloskunde gestudeerd aan de Verloskunde Academie Groningen met de minor ‘psychology in society’ aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedurende deze periode heeft zij een bestuursjaar gedaan bij de studievereniging en een jaar farmacie gestudeerd. Na de beëdiging in december 2021 is zij aangesteld als Medical Advisor bij Titus Health Care.