Monique Langelaan

FACILITY EMPLOYEE

"Door de coronacrisis werd mijn contract stopgezet bij het bedrijf waar ik werkte.  Dat was voor mij de reden op zoek te gaan naar een nieuwe functie. Ik miste het persoonlijk contact met collega’s, een gezellige sfeer en wilde een nieuwe uitdaging. Bij Titus Health Care wil ik graag het eerste aanspreekpunt zijn en hoop mijn collega’s bij te staan daar waar het nodig is. Veel van mijn vrije tijd besteed ik aan het maken van de heerlijkste soepen en aan suppen."


Bij Titus Health Care

Monique is verantwoordelijk voor de online bestellingen, magazijn/voorraadbeheer, het ontvangen van cliënten en leveranciers, beantwoorden van telefoon, catering kantoor en ondersteuning van collega’s.

Eerdere ervaring

Monique heeft een hbo-opleiding in de mode gevolgd. Daarna is zij werkzaam geweest als stylist en inkoper van dameskleding. In 2012 heeft Monique een yoga-opleiding gedaan en verdiepte zij zich in de gezonde leef/eetstijl. Vervolgens heeft zij de nodige ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven als cateringmanager/horecabeheerder en het aansturen van een team.