Judith Wiegant

DIRECTOR

Judith is sinds 2010 als directeur van Titus Health Care verantwoordelijk voor de algehele leiding van THC en de aansturing van de teamleden.

"Ik participeer in Titus Health Care omdat ons bedrijf in staat is op een andere manier te werken. De meerwaarde die we bieden voor de vrouw én onze goede relaties staan centraal. We spelen in op de huidige tijdsgeest waarin partnerschappen en allianties met bedrijven onlosmakelijk verbonden zijn met ons succes. Daardoor zijn wij in staat om zonder artsenbezoekers gynaecologische producten op de Nederlandse markt te brengen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een organisatie, die veel waarde toevoegt aan zorgprofessionals via trainingen en nascholingen."


Bij Titus Health Care

Na de lancering van de T-Safe spiraal in 2010, heeft Judith in 2012 de marktintroductie van Esmya begeleid. In 2014 was zij verantwoordelijk voor de toevoeging van de Multi-Safe spiraal aan de portfolio van THC. In 2015 is de marktintroductie van Bemfola (Recombinant Follikelstimulerend Hormoon) in Nederland bij haar verantwoordelijkheden gekomen. In 2019 volgde de lancering van het Elektronisch Voorschrijfsysteem AnticonceptiePortaal.

Tenslotte is Judith belast met alle GDP (Goede Distributie Praktijken) gerelateerde zaken, zoals onderhoud van de farmaceutische groothandelsvergunning die in 2014 is toegekend.

Eerdere ervaring

Voordat Judith in 2010 gevraagd werd te participeren in Titus Health Care was zij werkzaam als project- en key accountmanager bij MerckSerono en AstraZeneca. Judith was daar verantwoordelijk voor het Opinion Leader Management en uitvoering van de marketingstrategie. Verder begeleidde ze strategische projecten, zoals ISO-certificering en implementatie van fertiliteits EPD’s. Zij participeerde eveneens in de Fertimagazine Board, een website voor vrouwen met fertiliteitsproblematiek.

Naast haar werkzaamheden is Judith nauw betrokken bij de door haar opgerichte Stichting El Fuego.