Joep de Mönnink

DIRECTOR

Joep is oprichter (2009) en directeur van Titus Health Care.

“Door mijn eerdere functies bij een biofarmaceutische multinational op het gebied van IVF, kreeg ik affiniteit met de gynaecologische gezondheidszorg en bouwde ik een netwerk op van interessante en gedreven mensen. In 2009 heb ik de stap gezet om mijn droom te realiseren: een bedrijf oprichten, waarin ik naar eigen idee een bijdrage kan leveren aan de gezondheidszorg in Nederland, met als doel het verschil te maken voor de Nederlandse vrouw. Naast mijn werkzaamheden ben ik vader van drie kinderen, tennis ik nog wekelijks en mag ik graag in de winter skiën. “


Bij Titus Health Care

Joep is oprichter en directeur van Titus Health Care. Met behulp van een breed netwerk in de gynaecologie, uitgebreide kennis van de Nederlandse gezondheidszorg en brede ervaring in de farmaceutische en Biotech industrie, wil Joep bijdragen aan het verbeteren van de gynaecologische gezondheidszorg in Nederland.

Zakenpartner Judith Wiegant houdt zich bezig met de dagelijkse aansturing en operatie van Titus Health Care, maar houdt met Joep ruggespraak over strategie en business development. Joep is erg trots op het feit dat het Titus Health Care team zich heeft ontwikkeld tot een organisatie, die veel waarde toevoegt aan zorgprofessionals via trainingen en nascholingen. ‘Een goed product leveren is 1, maar ervoor zorgen dat de producten op de juiste manier, bij de juiste vrouw worden ingezet is 2’.

Sinds 2014 besteedt Joep veel tijd aan de ontwikkeling en marketing van de ReceptIVFity test, ’s werelds eerste IVF predictietest gebaseerd op het vaginale microbioom van de vrouw.

Eerdere ervaring

Voor 2019 bekleedde Joep diverse marketing-, sales- en directiefuncties binnen de fertility unit bij Serono Benelux, later Merck-Serono en Merck KGa.