Chantal van der Voort

PROJECT MANAGER CONTRACEPTION

“Via mijn vorige baan had ik hele goede contacten met Titus Health Care. De stap om bij dit bedrijf te gaan werken was dan ook niet groot. De samenwerking was vanaf het begin meteen goed. Omdat THC een kleine onderneming is, leer ik ontzettend veel over hoe een bedrijf in elkaar zit en krijg ik veel mee van allerlei zaken. Ik geniet enorm van het plezier dat we onderling hebben. Samen met de andere projectmanagers heb ik @spiralenmeisjes opgezet om meer te vertellen over ons werk. Wat ik het liefst in mijn vrije tijd doe? Bootcamp, hardlopen, koffiedrinken en vooral veel lachen.”


Bij Titus Health Care

Chantal is primair aanspreekpunt voor alle abortusklinieken, GGD in Zuid-Nederland en de verloskundigen en huisartsen in de regio Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de informatievoorziening en service omtrent T-Safe en Multi-Safe en de benodigde instrumenten. Daarnaast verzorgt Chantal bijeenkomsten, geaccrediteerde nascholingen en trainingen voor zorgverleners.

Eerdere ervaring

Chantal heeft ruim vijftien jaar in de abortushulpverlening gewerkt als hbo-verpleegkundige. Het werken in de vrouwenhulpverlening vond ze erg fijn. Naast de begeleiding tijdens de behandeling, lag haar uitdaging in het vinden van een passend en betrouwbaar anticonceptiemiddel, zoals bijv. de T-Safe.