Carolien Kerstholt

MEDICAL ADVISOR

“Bij Titus Health Care wil ik mijn biomedische achtergrond inzetten om een brug te slaan tussen wetenschappelijk kennis en de praktijk om zo écht van toegevoegde waarde te zijn voor de zorgprofessional en de vrouw. In mijn vrije tijd ben ik op landelijk niveau als vrijwilliger actief betrokken bij verschillende projecten van Scouting Nederland. Daarnaast speel ik graag softbal.”


Bij Titus Health Care

Carolien houdt het team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de gynaecologie. Zo vertaalt zij wetenschappelijke studies naar inzichten voor de praktijk en beantwoordt zij medisch vragen van zorgverleners. Carolien zorgt samen met de directie voor het gebruik van de groothandelsvergunning conform GDP-richtlijnen en de farmacovigilantie. Daarnaast zoekt zij actief naar nieuwe gynaecologische producten voor de Women’s Health portfolio van Titus Health Care.

Eerdere ervaring

Carolien heeft aan de University of Groningen in 2018 de master Biomedical Sciences afgerond met als specialisatie Science, Business & Policy. Na het behalen van haar diploma is zij bij Titus Health Care aangesteld als Medical Advisor.