Sandra Overvliet

MARKETING/COMMUNICATION MANAGER4

“Vanaf de dag van binnenkomst voelt het goed bij THC. Het is een klein bedrijf, waarbij het samenwerken als team voorop staat. Fijn om mijn ervaring in de medical-marketing in te kunnen zetten om samen met mijn collega’s het verschil te maken voor de zorgprofessionals en de vrouw.

Wat ik zoal doe in mijn vrije tijd? Van alles, van fitness, wandelen, koken, dansen, lezen tot tuinieren. Ik geniet van de natuur; zon, regen of sneeuw, dat maakt mij niet uit, elk seizoen heeft z’n charme. Ik houd van nieuwe dingen ervaren en ontdekken”


Bij Titus Health Care

Sandra is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van THC. Zij zorgt samen met het team om met de juiste middelen via diverse kanalen de doelgroepen te bereiken. Door het versturen van nieuwsbrieven, het maken van blog’s, content op sociale media, het onderhouden en re-branden van de websites en de organisatie van congressen en evenementen worden zorgproffesionals en de vrouw op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen Women’s Health.

Eerdere ervaring

Sandra heeft een opleiding in de Marketing & Communicatie (HBO) gevolgd. Zij heeft een brede kennis en een diversiteit aan werkervaring, van marketing & communicatie manager bij een distributeur in medische instrumenten tot eigenaar van een bedrijf in leisure producten. Om up-to-date te blijven volgt zij graag cursussen en trainingen.