Tess Kouseband

JUNIOR OFFICE MANAGER/MARKETEER

‘’Het is ontzettend leuk om te werken bij een bedrijf dat zich inzet voor de gezondheid van de vrouw. Bij Titus Health Care hoop ik een centraal aanspreekpunt te zijn en bij te dragen aan een positieve en productieve werkomgeving, zowel voor de dagelijkse kantooractiviteiten als voor onze marketinginspanningen. In mijn vrije tijd vind ik ontspanning en plezier in pilates en padel. Daarnaast ben ik dol op reizen naar zonnige bestemmingen, waar ik kan genieten van het strand en heerlijke cocktails’’.


Au Titus Health Care

Tess is werkzaam als junior Office Manager en Marketeer. Zij verzorgt het versturen van de pakketten, maakt heerlijke smoothies, soepjes en salades en daarnaast bedenkt en maakt zij allerlei social media berichten.

Expérience antérieure

Tess heeft een bachelordiploma Communicatie behaald aan de Hogeschool Inholland in Diemen. Tijdens haar studie heeft ze bij verschillende bedrijven marketingopdrachten uitgevoerd. Na haar diploma ging ze aan de slag als Recruiter bij Crisp, maar haar hart bleef bij marketing. Daarom werkt ze nu weer als marketeer, gecombineerd met de rol van Office Manager.